Over Ons

Maak kennis met Coldenhoff Automatisering.

Over Ons

IT Consultant sinds 1995

Coldenhoff Automatisering is een fullservice ICT partner met een duidelijke specialisatie in het configureren, onderhouden en monitoren van netwerken.

De meeste bedrijven rekenen netwerkbeheer niet tot hun core business, maar zoeken wel een professionele en betrouwbare oplossing zonder continuïteitszorgen. Terecht, want het netwerk is veelal de ruggengraat van een goed functionerende organisatie. En met de noodzaak tot zowel tijd- als locatieonafhankelijk werken wordt ook het beveiligen en flexibel inrichten van het netwerk van wezenlijk belang.

Coldenhoff Automatisering neemt de verzorging van uw netwerkbeheer volledig van je over. Wij leveren flexibele en kostenefficiënte oplossingen die je in staat stellen focus te houden op je core business.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons. Bijvoorbeeld voor een gratis second opinion ten aanzien van jouw netwerk. Je zal snel ervaren dat wij onze slogan ‘connecting your business’ waarmaken.

Managed Services

Cloud Services

IT Services

Netwerkbeheer

Beveiliging

Back Up

Vertrouwen

Kies voor Coldenhoff

Coldenhoff Automatisering zorgt voor een persoonlijke benadering, waardoor we met vertrouwen een samenwerking willen aangaan. Door onze jarenlange ervaring hebben we de deskundigheid om elke uitdaging met precisie goed uit te voeren. Zo kun je met een gerust hart uw ICT oplossingen bij ons uitbesteden. Meer weten? Neem dan gerust eens contact op. We maken graag kennis!

Vertrouwen

Ervaring

Deskundig

Servicegericht

Wij helpen je graag!

Kantoor

Danielsweg 14E
4451 HP Heinkenszand

Openingstijden

M-V: 8:00 - 18:00
Z-Z: Closed

Telefoon

0113-441441

Coldenhoff Automatisering
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader