Diensten

Ontdek onze diensten.

Managed Services

Cloud Services

IT Services

Overige Diensten

Wij zorgen bij Coldenhoff Automatisering voor de connectie

Wil jij met je bedrijf altijd connected zijn? Dat kan Coldenhoff Automatisering voor je regelen. Of het nu gaat om Cloud Services, VOIP Telefonie of een Back Up. Door onze jarenlange ervaring denken wij juist in oplossingen, waar anderen juist problemen zien.

Neem vrijblijvend contact op

Managed Services

Met de Managed Services van Coldenhoff Automatisering bespaart u op de kosten van IT. Daarnaast ben je onafhankelijk van je eigen servers en laptops. Je werkt namelijk veilig in de Cloud. Zo nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons als het gaat om uw IT.

Monitoren, Beheer en Onderhoud

De performance van je systemen is belangrijk voor jouw organisatie. Door deze zaken continu te monitoren, zorg je ervoor dat problemen snel en adequaat worden opgelost. Met het beheer en onderhoud van servers, werkplekken, enzovoort bieden wij een beveiligde ICT-omgeving die overal en altijd beschikbaar is. Wij zorgen voor functionaliteit, performance en continuïteit.

24/7 Helpdesk

Door het werken met meerdere systemen, software en/of hardware kunnen er vragen of problemen ontstaan. Indien deze problemen of vragen niet worden opgelost, lopen je bedrijfsprocessen vertraging op. Met onze helpdesk zorgen we ervoor dat we deze zo snel mogelijk oplossen.

Consultancy

Wij adviseren je graag over hoe jouw bedrijf het beste IT kunt benutten voor jouw bedrijfsprocessen. Zo haal je het maximale uit je hardware en software, zodat bedrijfsdoelstellingen behaald kunnen worden. 

Cloud Services

Werken in de Cloud bij Coldenhoff Automatisering. Dat is veilig werken in je eigen digitale werkomgeving. Met onze Cloud Werkplek ben je overal ter wereld bereikbaar. Veilig, Snel en Betrouwbaar.

Office 365

Met de Office 365 oplossingen heb je een complete omgeving van applicaties om de productiviteit en samenwerking te bevorderen. Vanuit huis of op het werk en op ieder apparaat biedt Office 365 de juiste middelen om te werken waar je maar wilt.

Back Up

Een back-up is een reservekopie van al je bestanden, instellingen en programma’s. Indien er zich problemen voordoen kun je altijd een reservekopie terugzetten, zodat al uw bestanden veilig blijven.

Cloud Werkplek

Wil je werken waar je maar wilt én wanneer u dat wilt? Dan is een Cloud Werkplek iets voor u! Het geeft je de mogelijkheid om zelf je tijd en locatie te bepalen, maar met exact dezelfde mogelijkheden als op kantoor.

IT Services

Altijd een bedrijfsomgeving die bij je bedrijf past? Of het nu gaat om een Cloud omgeving of traditionele oplossing: wij zorgen voor de beste oplossing. 

Werkplekbeheer

Je bedrijf heeft vast meerdere computers, laptops, tablets en printers. Als onderneming wilt u er zeker van zijn dat storingen of problemen worden voorkomen. Vandaar dat wij met onze kennis van zowel hard- als software problemen kunnen voorkomen of snel kunnen oplossen.

IT Security

Met onze IT Security, zoals anti-spam,  anti-virus applicaties en firewalls beschermen wij jouw bedrijfsgegevens. Hierdoor kun je zorgeloos te werk gaan.

Storage

De manier waarop je data wordt opgeslagen en beheerd is van essentieel belang voor uw organisatie. Een goed ingerichte storage oplossing zorgt er voor dat belangrijke bedrijfsprocessen voor jouw organisatie nooit stil komen te staan.

Overige diensten

Coldenhoff Automatisering is de full service ICT partner. Dat betekent dat we alle diensten aanbieden die met ICT te maken hebben. Denk aan netwerkbeheer, systeembeheer, techniek, etc.

Techniek en Configuratie

Wij dragen zorg van de juiste installatie, zodat alles snel en efficiënt binnen je bedrijf wordt ingeregeld. Alle hardware wordt geconfigureerd voor onder andere servers, printers, mobiele apparaten of andere toepassingen. Zo ben je verzekerd van de juiste instellingen en kun je direct aan de slag.

Logistiek en Installatie

Coldenhoff Automatisering ontzorgt je op het gebied van logistieke werkzaamheden en installaties van uw IT-diensten en producten. Wij leveren de hardware en beheren werkplekapparatuur.

Hardware

Coldenhoff Automatisering levert kwalitatief hoogstaand zakelijke hardware voor jouw organisatie. Wie kiezen met zorg de beste hardware die je nodig hebt voor je bedrijf.

Wij helpen je graag!

Kantoor

Danielsweg 14E
4451 HP Heinkenszand

Openingstijden

M-V: 8:00 - 18:00
Z-Z: Closed

Telefoon

0113-441441

Coldenhoff Automatisering
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader