Overige Diensten

Techniek, Logistiek, Hardware.

Overige diensten

Coldenhoff Automatisering is de full service ICT partner. Dat betekent dat we alle diensten aanbieden die met ICT te maken hebben. Denk aan netwerkbeheer, systeembeheer, techniek, etc.

Wij dragen zorg van de juiste installatie, zodat alles snel en efficiënt binnen je bedrijf wordt ingeregeld. Alle hardware wordt geconfigureerd voor onder andere servers, printers, mobiele apparaten of andere toepassingen. Zo ben je verzekerd van de juiste instellingen en kun je direct aan de slag.

Wij zorgen bij Coldenhoff Automatisering voor de connectie

Wil jij met je bedrijf altijd connected zijn? Dat kan Coldenhoff Automatisering voor je regelen. Of het nu gaat om Cloud Services, VOIP Telefonie of een Back Up. Door onze jarenlange ervaring denken wij juist in oplossingen, waar anderen juist problemen zien.

Neem vrijblijvend contact op

Logistiek en Installatie

Coldenhoff Automatisering ontzorgt je op het gebied van logistieke werkzaamheden en installaties van jouw IT-diensten en producten. Wij leveren de hardware en beheren werkplekapparatuur.

Hardware

Coldenhoff Automatisering levert kwalitatief hoogstaand zakelijke hardware voor je organisatie. Wie kiezen met zorg de beste hardware die u nodig heeft voor jouw bedrijf.

Diensten

Ontdek onze andere diensten

Managed Services

Cloud Services

IT Services

Wij helpen je graag!

Kantoor

Danielsweg 14E
4451 HP Heinkenszand

Openingstijden

M-V: 8:00 - 18:00
Z-Z: Closed

Telefoon

0113-441441

Coldenhoff Automatisering
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader