Cloud Services

Werk waar je wilt, wanneer je wilt.

Cloud Services

Werken in de Cloud bij Coldenhoff Automatisering. Dat is veilig werken in je eigen digitale werkomgeving. Met onze Cloud Werkplek ben je overal ter wereld bereikbaar. Veilig, Snel en Betrouwbaar.

Wil je werken waar je maar wilt én wanneer je dat wilt? Dan is een Cloud Werkplek iets voor jou! Het geeft je de mogelijkheid om zelf je tijd en locatie te bepalen, maar met exact dezelfde mogelijkheden als op kantoor.

Wij zorgen bij Coldenhoff Automatisering voor de connectie

Wil jij met je bedrijf altijd connected zijn? Dat kan Coldenhoff Automatisering voor je regelen. Of het nu gaat om Cloud Services, VOIP Telefonie of een Back Up. Door onze jarenlange ervaring denken wij juist in oplossingen, waar anderen juist problemen zien.

Neem vrijblijvend contact op

Office 365

Met de Office 365 oplossingen heb je een complete omgeving van applicaties om de productiviteit en samenwerking te bevorderen. Vanuit huis of op het werk en op ieder apparaat biedt Office 365 de juiste middelen om te werken waar je maar wilt.

Back Up

Een back-up is een reservekopie van al je bestanden, instellingen en programma’s. Indien er zich problemen voordoen kun je altijd een reservekopie terugzetten, zodat al jouw bestanden veilig blijven.

Diensten

Ontdek onze andere diensten

Managed Services

IT Services

Overige Diensten

Wij helpen je graag!

Kantoor

Danielsweg 14E
4451 HP Heinkenszand

Openingstijden

M-V: 8:00 - 18:00
Z-Z: Closed

Telefoon

0113-441441

Coldenhoff Automatisering
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader