Managed Services

Monitoren, Beheer, Onderhoud.

Managed Services

Met de Managed Services van Coldenhoff Automatisering bespaar je op de kosten van IT. Daarnaast ben je onafhankelijk van je eigen servers en laptops. Je werkt namelijk veilig in de Cloud. Zo nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons als het gaat om jouw IT.

De performance van je systemen is belangrijk voor je organisatie. Door deze zaken continu te monitoren, zorg je ervoor dat problemen snel en adequaat worden opgelost. Met het beheer en onderhoud van servers, werkplekken, enzovoort bieden wij een beveiligde ICT-omgeving die overal en altijd beschikbaar is. Wij zorgen voor functionaliteit, performance en continuïteit.

Wij zorgen bij Coldenhoff Automatisering voor de connectie

Wil jij met je bedrijf altijd connected zijn? Dat kan Coldenhoff Automatisering voor je regelen. Of het nu gaat om Cloud Services, VOIP Telefonie of een Back Up. Door onze jarenlange ervaring denken wij juist in oplossingen, waar anderen juist problemen zien.

Neem vrijblijvend contact op

24/7 Helpdesk

Door het werken met meerdere systemen, software en/of hardware kunnen er vragen of problemen ontstaan. Indien deze problemen of vragen niet worden opgelost, lopen je bedrijfsprocessen vertraging op. Met onze helpdesk zorgen we ervoor dat we deze zo snel mogelijk oplossen.

Consultancy

Wij adviseren je graag over hoe jouw bedrijf het beste IT kunt benutten voor je bedrijfsprocessen. Zo haal je het maximale uit je hardware en software, zodat bedrijfsdoelstellingen behaald kunnen worden.

Diensten

Ontdek onze andere diensten

Cloud Services

IT Services

Overige Diensten

Wij helpen je graag!

Kantoor

Danielsweg 14E
4451 HP Heinkenszand

Openingstijden

M-V: 8:00 - 18:00
Z-Z: Closed

Telefoon

0113-441441

Coldenhoff Automatisering
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader