IT Services

Bedrijfsomgeving die bij je bedrijf past.

IT Services

Altijd een bedrijfsomgeving die bij je bedrijf past? Of het nu gaat om een Cloud omgeving of traditionele oplossing: wij zorgen voor de beste oplossing. 

Jouw bedrijf heeft vast meerdere computers, laptops, tablets en printers. Als onderneming wil je er zeker van zijn dat storingen of problemen worden voorkomen. Vandaar dat wij met onze kennis van zowel hard- als software problemen kunnen voorkomen of snel kunnen oplossen.

Wij zorgen bij Coldenhoff Automatisering voor de connectie

Wil jij met je bedrijf altijd connected zijn? Dat kan Coldenhoff Automatisering voor je regelen. Of het nu gaat om Cloud Services, VOIP Telefonie of een Back Up. Door onze jarenlange ervaring denken wij juist in oplossingen, waar anderen juist problemen zien.

Neem vrijblijvend contact op

IT Security

Met onze IT Security, zoals anti-spam,  anti-virus applicaties en firewalls beschermen wij jouw bedrijfsgegevens. Hierdoor kun je zorgeloos te werk gaan.

Storage

De manier waarop jouw data wordt opgeslagen en beheerd is van essentieel belang voor je organisatie. Een goed ingerichte storage oplossing zorgt er voor dat belangrijke bedrijfsprocessen voor je organisatie nooit stil komen te staan.

Diensten

Ontdek onze andere diensten

Managed Services

Cloud Services

Overige Diensten

Wij helpen je graag!

Kantoor

Danielsweg 14E
4451 HP Heinkenszand

Openingstijden

M-V: 8:00 - 18:00
Z-Z: Closed

Telefoon

0113-441441

Coldenhoff Automatisering
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader